gondolatok útközben

AnimAnna

AnimAnna

Szolgálati közlemény

2018. január 04. - Békefi Anna

Bizonyára hallottatok az emberéletet is követelő év végi kongói zavargásokról. Három napra kikapcsolták az internetet és az sms szolgáltatást az ország összes szolgáltatójánál kormányutasításra. Ez a bevett módszer itt, ha olyasmi történik, amiről jobb a külvilágnak nem tudnia. Most már újra itt vagyok, jól vagyunk. Késve, de apránként eljutok majd az eredetileg tervezett, illetve Szilveszterre szánt és az itteni történésekkel kiegészített bejegyzések feltöltéséhez is. 

Kongóból nem lehet olyan folyamatosan írni, mint az ember szeretné. A zavargások elmúltával internetem újra van, de most néhány napig olyan helyen leszek, ahol víz és áram nincsen egyáltalán, így a laptop használat korlátozott. Jelentkezem mindig, ahogy tudok, sokszor ott van áram, ahol az ember nem hinné, és ott nem tud írni, ahol biztosra vette volna, hogy menni fog.  A karácsonyi templomi videókat majd csak később fogom tudni feltölteni, megírom, ha már érdemes néznetek. A nekem írt emailekre is csak késedelemmel fogok tudni válaszolni.

Örülök, ha időnként visszanéztek, csak időszakokra tűnök el, amint tudok, mindig jelentkezem majd újra!

Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://animanna.blog.hu/api/trackback/id/tr7313548771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása