gondolatok útközben

AnimAnna

AnimAnna

Lélektől lélekig - beharangozó az Anima Travel 2018-as programjaihoz

Műhelyünkben történelem, művészet, ízek, tájak, emberek, varázslatos kultúrák

2018. február 25. - Békefi Anna

Örömet és élményt hozó úti bájital forr a varázsüstünkben!

Mint egy varázsló titkos műhelyében, lelkesen, figyelmesen, izgatottan várakozva adjuk napról napra a hozzávalókat a főzethez. Az Anima utazásszervezői csapata minden tudását, álmát és a szívét is beleteszi ebbe a készülődésbe, mert azt szeretnénk, hogy olyat alkossunk, amiből a velünk útra kelők szívesen választanak, amit várnak, amit az első pillanatától az utolsóig élveznek, amire mindig mosollyal emlékeznek vissza. Tervezünk, szervezünk, alkotunk és március elején átnyújtjuk majd 2018 évi kínálatunk első csemegéit! 

A műhelybe bekukucskálni még nem lehet, de nagyon örülünk, ha az utazások varázsfőzetéhez a saját ízlésed szerint Te is hozzávalót ajánlasz! Legyen benne Monet kertje, a szlovén tengerpart, határmenti váraink, Provance levendulamezői, Vietnám ízei, nógrádi falvak vagy a Semper Oper hangjai? Főzz velünk, legyen közös a varázslat! 

Érziktek talán már most a jó illatot? Eláruljuk, eddig mit tettünk már a csodaüstbe? Hát legyen! :)

Várak öregtornyait, türkíz tengeröblöket, ősi legendákat, hőlégballont, középkori utcákat, koncerteket, nyáresti szellőt, mesterműveket, zamatos borokat, ámulatot, ringó gondolákat, operadallamot, római tógát, verseket, zengő harangtornyokat, mozdulni vágyó vízköpőket. Szórtunk még hozzá színpompás virágágyásokat, freskókat, piknik kosarat, ezüst spirálokat, esti fényeket, magyar emlékeket, gyógyító vizet, Leonardo da Vinci géniuszát, meséket, ezerarcú barlangokat, zarándokok imáit. Aztán kevertünk hozzá erdei friss levegőt, nevetést, csodálni való állatokat, kortárs építészetet, kézműves portékákat, gőzöst és kisvonatot, válogatott filmeket, evezőcsapást és vulkánokat. Hozzátettünk egy kis kolostori csendet, színes arborétumokat, izgalmas történeteket, megújult kastélyokat, felfedezésre váró kultúrákat, lélegzetelállító panorámát, tortasütést, skót pázsitot, példaképeket, melengető napsütést, ringó hajót, tulipánmezőt, ünnepi készülődést, szívmelengető társadalmi felelősségvállalást, játékot, ínyencségeket, nyugalmas szemlélődést, kellemes sétákat, nagyszerű könyveket és gyönyörű motívumokat. Újabb fűszerként színházat, egyedülálló világörökségeket, találóskérdéseket, vidéki ízeket, igéző szecessziót, nagytudású csoportvezetőket, lovakat, csillagokat, fotós szemet, csónakot, kerékpárt és gólyákat, csillámló aranyozást, olasz jókedvet, örmény templomokat, természetvédelmi területeket, német favázas házakat, nyári felüdülést, uralkodók keze nyomát, lelkesedést és rejtett kincseket. Te milyen ízre, illatra, élményre, utazásra vágysz? Írj nekünk! :)

Kívánság űrlapunk:    http://anima.travel/ide-szeretnek-utazni-2018-ban

SZERETETTEL VÁRJUK ÖTLETED, KÍVÁNSÁGOD, ÉS AZ ÚTJAINKRA TÉGED!

cefaluban_ba_csikkal.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animanna.blog.hu/api/trackback/id/tr7813698400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása